Husí menu 11. 11. v Le Marché Karlovy Vary
Speciální menu pro vás
Svátek svatého Martina je ideální příležitostí pro přípravu skvělých husích specialit.
Této šance se chopil i náš šéfkuchař Honza Krajč a připravil pro vás pouze na čtvrtek 11. listopadu toto menu:
- Carpaccio z husy, pecorino a brusinky na portském víně
- Husí kaldoun s knedlíčky z husích jater
- Na zeleninovém vývaru dušená uzená husa, křenový creme fraiche
- Pošírovaný jeseter, omáčka s raky a dušený brambůrek
- Roláda z husy plněná husími játry a piniemi, kedlubna s panchettou a malý bramborový knedlíček
- Čokoládový perník a švestková zmrzlina
Jako tradičně u večerních menu si i z husích specialit můžete sestavit tříchodové menu (předkrm, hlavní chod, dezert) nebo zvolit degustační šestichodové menu, kde ochutnáte všechny tři předkrmy, oba hlavní chody a jako sladkou tečku na závěr dezert.
Nezapomeňte si rezervovat stůl.
