email menu close

Husí menu 11. 11. v Le Marché Karlovy Vary

Speciální menu pro vás

Svátek svatého Martina je ideální příležitostí pro přípravu skvělých husích specialit.

Této šance se chopil i náš šéfkuchař Honza Krajč a připravil pro vás pouze na čtvrtek 11. listopadu toto menu:

  • Carpaccio z husy, pecorino a brusinky na portském víně
  • Husí kaldoun s knedlíčky z husích jater
  • Na zeleninovém vývaru dušená uzená husa, křenový creme fraiche
  • Pošírovaný jeseter, omáčka s raky a dušený brambůrek
  • Roláda z husy plněná husími játry a piniemi, kedlubna s panchettou a malý bramborový knedlíček
  • Čokoládový perník a švestková zmrzlina

Jako tradičně u večerních menu si i z husích specialit můžete sestavit tříchodové menu (předkrm, hlavní chod, dezert) nebo zvolit degustační šestichodové menu, kde ochutnáte všechny tři předkrmy, oba hlavní chody a jako sladkou tečku na závěr dezert.

Nezapomeňte si rezervovat stůl.