Souboj na talíři, který jste mohli vidět začátkem října na TV Nova a Voyo, přinesl zvýšenou poptávku po žemlovce Honzy Krajče. Právě tu totiž v rámci karlovarského klání připravovali Jan Punčochář a vítěz MasterChef Česko 2020 Roman Staša. Pokud stejně jako soutěžící přemýšlíte nad tím, proč vybral Přemek Forejt ve francouzské restauraci právě žemlovku, pak vězte, že to není jen tak obyčejná žemlovka…
Jak se píše v článku na idnes: „…i žemlovku lze vyšperkovat do podoby a chuti luxusního moučníku. Což na úvod předvedl Jan Krajč, šéfkuchař karlovarské zážitková restaurace Le Marché, která každý den nabízí nové menu. A můžete v něm natrefit právě i na žemlovku ve francouzském stylu, jak se ji Krajč naučil v Americe.“
Abychom mohli tento jedinečný kulinářský zážitek dopřát všem zájemcům, kteří chtějí tento výjimečný dezert ochutnat, připravujeme ho nyní pro naše hosty denně.