email menu close

Karlovy Vary jsou lákavou destinací pro cestovatele z celého světa. Láká je unikátní lázeňská léčba, slavné památky, krásná příroda, jedinečná atmosféra historického města a čím dál častěji také zážitky včetně těch gastronomických. Není tedy divu, že je do svých itinerářů zařazují i oblíbení blogeři a influenceři.

Na návštěvu se do Karlových Varů se vydali i „Luxury Columnist“ – britští cestovatelé a blogeři, kteří dokumentují své cesty na webu www.luxurycolumnist.com a instagramovém profilu @luxurycolumnist s téměř 200 000 followery. Jejich profily najdete samozřejmě i na TikToku a Facebooku.

Letos Suze a Paul zavítali poprvé i do západočeského lázeňského trojúhelníku. Kromě významných památek, unikátních lázní, aktivit a přírodních zajímavostí hledali také nejlepší restaurace, které by doporučili svým fanouškům. Ne náhodou si v Karlových Varech vybrali právě naši zážitkovou restauraci Le Marché. Popsali ji jako jedno z nejlepších míst, kde se najíst v Karlových Varech. Kromě výborného jídla od šéfkuchaře Honzy Krajče ocenili také krásné místo s prostornou letní terasou na břehu řeky, které je nedaleko historického centra. Podívejte se na celý článek z výletu po západních Čechách na jejich webu, kde doporučují 14 míst, která byste při svých cestách neměli vynechat. A nezapomeňte také navštívit zážitkovou restaurace Le Marché.

Udělejte si pohodlně rezervaci on-line na webu www.le-marche.cz. Každý den na našem webu také najdete nové menu.