email menu close

Velikonoce jsou za námi, slunce svítí, stromy se zelenají a květiny vybarvují. Jaro, stejně jako další roční období se ale přirozeně odráží i na našich talířích. Nejinak je tomu v naší restauraci Le Marché v Karlových Varech.

Čerstvé suroviny na prvním místě

Práce s čerstvými surovinami je totiž součástí naší filozofie. Každý den připravujeme zcela nové obědové i večerní menu z toho, co při každodenním nákupu objevíme u našich dodavatelů a na trhu. Podle toho vlastně vznikl i náš název “Le Marché”, který ve francouzštině znamená trh.

Jaro s sebou přináší plno skvělých svěžích ingrediencí, na které se po zimě v kuchyni restaurace Le Marché Karlovy Vary těšíme. Na svých talířích tak brzy objevíte různé výhonky, čerstvé bylinky, mladou zeleninku, jedlé květy a podobně. Dalším očekávaným obdobím bude i sezóna chřestu, která tu bude už také co nevidět. V našem menu najdete postupně ale třeba i fenykl, nové brambory a další jarní dobroty.

Klidné posezení v zahradě nad řekou

Čím více bude slunečných a teplých dnů, tím častěji budete moci využívat i naší krásnou zahradu s letní terasou přímo nad řekou s výhledem do Lázeňských lesů.

Je na co se těšit! Naše menu, které se každý den mění, můžete sledovat u nás na webu www.le-marche.cz. Můžete si zde i snadno vytvořit svou online rezervaci.

Potřebujete ubytování? Podívejte se na nabídku v našem hotelu Villa Basileia Riverside.

LeMarché, Karlovy Vary
LeMarché, Karlovy Vary