Šéfkuchař Jan Krajč
Restaurace Le Marché Karlovy Vary
Známý český šéfkuchař Jan Krajč vytváří každý den nové zážitkové menu. Díky dlouholetým zkušenostem ve významných českých i světových restauracích a originálnímu konceptu restaurace Le Marché může nabídnout svým zákazníkům nový gastronomický zážitek 7x v týdnu.
Jan Krajč
- 1983 – vyučen v Grand Hotelu Pupp
- 1989 – 1991 – šéfkuchař v restauraci Toscana, Karlovy Vary
- 1994 – působil v Grandhotelu Sauerhof v Rakousku nedaleko Vídně, jejichž re-
- staurace získala jednu michelinskou hvězdu
- 1995 – působil v hotelu Plaza v německém Hamburku
- 1995 – 2007 – působil jako šéfkuchař u společnosti Vienna International (hotel Dvořák, Karlovy Vary)
- Odborné stáže:
- New York – restaurace Daniel, restaurace DB Modern
- Palm Beach – Café Boulud
- 2003 – 2008 –Česká televize – pravidelně účinkoval v pořadu Sama doma – škola vaření s Janem Krajčem
- 2007 – 2012 – působil jako foodstylista pro společnost Sanoma Media (časopis Styl a chuť)
- 2008 – napsal a vydal kuchařku „Snadná jídla v barvě, chuti a konzistenci“
- 2009 – založil cateringovou společnost Easyfood Service s.r.o., která vařila např. pro prezidenta Václava Klause, nebo mimo jiné provozovala kavárnu
- v květnu 2013 založil v Karlových Varech zážitkovou restauraci Le Marché