email menu close

Šéfkuchař Jan Krajč

Restaurace Le Marché Karlovy Vary

Známý český šéfkuchař Jan Krajč vytváří každý den nové zážitkové menu. Díky dlouholetým zkušenostem ve významných českých i světových restauracích a originálnímu konceptu restaurace Le Marché může nabídnout svým zákazníkům nový gastronomický zážitek 7x v týdnu.

Jan Krajč

  • 1983 – vyučen v Grand Hotelu Pupp
  • 1989 – 1991 – šéfkuchař v restauraci Toscana, Karlovy Vary
  • 1994 – působil v Grandhotelu Sauerhof v Rakousku nedaleko Vídně, jejichž re-
  • staurace získala jednu michelinskou hvězdu
  • 1995 – působil v hotelu Plaza v německém Hamburku
  • 1995 – 2007 – působil jako šéfkuchař u společnosti Vienna International (hotel Dvořák, Karlovy Vary)
  • Odborné stáže:
    • New York – restaurace Daniel, restaurace DB Modern
    • Palm Beach – Café Boulud
  • 2003 – 2008 –Česká televize – pravidelně účinkoval v pořadu Sama doma – škola vaření s Janem Krajčem
  • 2007 – 2012 – působil jako foodstylista pro společnost Sanoma Media (časopis Styl a chuť)
  • 2008 – napsal a vydal kuchařku „Snadná jídla v barvě, chuti a konzistenci“
  • 2009 – založil cateringovou společnost Easyfood Service s.r.o., která vařila např. pro prezidenta Václava Klause, nebo mimo jiné provozovala kavárnu
  • v květnu 2013 založil v Karlových Varech zážitkovou restauraci Le Marché